تحقيق در خصوص اقتصاد چاي در ايران

۲۸ بازديد

تحقيق در خصوص اقتصاد چاي در ايران

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • تحقيق در خصوص اقتصاد چاي در ايران

    دسته بندي : علوم انساني » اقتصاد

    تاريخ
    چاي

    براساس
    اسناد و مدارك موجود ، نخستين بار در سال 1262 شمسي مقارن سلطنت ناصرالدين شاه
    قاجار شخصي به نام حاج محمد حسين اصفهاني كشت چاي را در ايران آغاز نمود ، ولي به
    علل نامعلوم موفق نشد ؛ تا اينكه در سال 1279 شمسي مرحوم حاج محمد ميرزا كاشف
    السلطنه چايكار كه در آن زمان ژنرال كنسول ايران در هند بود ، با كار و تلاش در
    مزارع چاي در هند موفق شد اصول و فنون چايكاري را بياموزد ؛ پس از آن با موافقت
    دولت هند دو هزار نهال را به ايران آورد.
    وي با بررسي هاي قبلي ، بهترين محل كشت آن را زمينهاي حاصلخيز لاهيجان و تنكابن
    تشخيص داده بود ؛ شروع به كشت چاي در اين دو منطقه نمود و خوشبختانه موفق شد از
    آنها چاي مرغوبي برداشت نمايد.


    البته بايد دانست كه بر اساس افسانه اي قديمي ،
    چاي را 2737 سال قبل از ميلاد مسيح امپراتور چين كشف كرد.
    گونه هاي مختلف گياه چاي به حالت وحشي در شمال هند ( آسام ) و مناطقي مانند تونكين
    و لائوس نيز مي رويد.
    در حدود 800 سال پس از ميلاد مسيح ، لويو اولين كتاب را در زمينه چاي نوشت و موفق
    شد پس از مدتي روش هاي متفاوتي از زراعت و توليد چاي را در چين باستان تدوين نمايد
    و به همين دليل از سوي امپراطور وقت تشويق شد.
    در كشور ژاپن اولين بار بذر چاي را يك كشيش بودايي به نام نيمس ، به منظور گسترش
    مذهب بودايي به اين كشور وارد كرد.
    اولين اروپايي كه از چاي استفاده كرد ، يك پرتغالي مسيحي به نام پدر جاسبر معروف
    به كروز در سال 1560 بود. كشور پرتغال با بهره گيري از نيروي دريايي و تكنولوژي
    خود توانست اولين امتياز بازرگاني را از كشور چين اخذ نمايد. پس از آن به كشور
    هلند انتقال يافت و سپس در ساير كشور هاي اروپايي نيز رواج يافت.

    فهرست منابع

    تاريخ چاي                                                                       

    بيانيۀ پيشنهادي نخستين همايش
    اقتصاد چاي در ايران

    هدف از تشكيل نخستين همايش
    اقتصاد چاي در ايران

    پيام دبير نخستين همايش اقتصاد
    چاي در ايران

    پيام سنديكاي كارخانجات چاي
    شمال

    راهكار اجرايي سيستم حراج چاي

    بررسي عوامل كاهش كمي و كيفي
    توليد چاي

    هم كنشي بين رفاه مصرف كننده و
    حمايت از توليد ملي

    كشاورزي ، صنعت و بازرگاني چاي
    گذشته ، حال ، آينده

    اصلاح ساختار چايكاري و چايسازي
    با استفاده از تكنولوژي نوين

    نوشابه ي چاي

    دسته بندي: علوم انساني » اقتصاد

    تعداد مشاهده:
    7
    مشاهده

    فرمت فايل دانلودي:.doc

    فرمت فايل اصلي: DOCX

    تعداد صفحات: 27

    حجم فايل:127
    كيلوبايت

    • محتواي فايل دانلودي:
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.